Sök resa

2-Hyttsbåtar

2-HYTTS BÅTAR

Sällskap på 4 personer
Här får du en något mindre båt med två hytter, fyra bäddar och i regel en toalett. Dessa båtar har en maximal kapacitet på för sex personer men passar bäst för fyra personer. Båtarna är vanligtvis mellan 32ft och 35ft och en lagom båt för en familj med ett eller två barn alternativt två par. Båtarna tenderar även att vara mer lätt- manövrerade och är även ett bra alternativ för den mindre erfarna seglaren, samt lättare att få plats i hamnarna.

Bavaria 32 (Trogir)

Namn: Sax
Hemmahamn: Trogir, ACI Marina
Bäddar: 4+2
Bavaria 32 har många nya funktioner inklusive en badplattform i aktern och en modern salong. Pentryt är väl utrustat och skapar en enkel och sofistikerad atmosfär.
Läs mer »

Salona 35 (Trogir)

Namn: Charley
Hemmahamn: Trogir, Marina SCT
Bäddar: 4+2
Salonavarvets nya 35 fotare. Salona 35 är en mycket trevlig och snabb 2-hytts båt med bra komfort. Båten har 4+2 bäddar samt en toalett.
Läs mer »

Bavaria 33 (Trogir)

Namn: Dispet
Hemmahamn: Trogir, ACI Marina
Bäddar: 4+2
En Bavaria 33 i bättre skick finns inte. Båten är i mycket fint skick och är utmärkt för det lite mindre sällskapet som vill ut och segla. Båten har två rejäla hytter och det finns även möjlighet att ....Läs mer »

Bavaria 34 (Trogir)

Namn: Bimbo
Hemmahamn: Trogir, ACI Marina
Bäddar: 4+2
Bavaria 34 är perfekt om du vill lägga till det lilla extra jämfört med Bavaria 33. Du upplever framförallt skillnaden i sittbrunnen och genom den nedfällbara badplattformen som båten är utrustad med.
Läs mer »