Segla i Kroatien en vecka eller två och njut av livet, både ombord och i land. Ta med dem du gillar, och välj själv om du vill segla med eller utan skeppare. Medelhavet rymmer det mesta. Mellan Italien och Kroatien ligger den del som kallas Adriatiska havet. Det är här Croatia Yacht Club håller till, och här kan du kan hyra segelbåt av oss.

Utanför Kroatiens kust finns en enorm skärgård med tusen öar. Inte ens femtio av dem är bebodda, så för den som gillar lugn och ro är möjligheterna stora att hitta en egen plats. Men missa inte chansen till kulturupplevelser som går utanpå det mesta. De kroatiska öarna har en historia som går tillbaka till antiken, och det märks tydligt på de öar som är bebodda.

Fiske och jordbruk är de traditionella näringarna i Kroatiens skärgård, så räkna med härliga matupplevelser längs vägen. Fantastisk mat och dryck finns naturligtvis även i fastlandshamnarna, och många av våra resenärer brukar lyfta fram maten som något de tar med sig från Kroatienäventyret. 

När du reser med oss, flyger du charter med SAS och kommer snabbt och bekvämt till Kroatien. Väl där väntar Medelhavet och din yacht på dig och dem du har med dig. Alla våra båtar är i toppskick och tar mellan 4 och 12 personer. Det spelar ingen roll om du är van seglare eller aldrig har suttit i en båt. De erfarna hyr en båt och seglar kanske helst själva. Nybörjarna bokar båt med skeppare och kan bara njuta. Att segla i Kroatien är verkligen för alla. Medelhavet väntar!