Sök resa

Hyr en skeppare

Vill du prova segling i Kroatien men saknar erfarenhet eller behörighet? Eller kanske är du en van seglare, men vill slippa ansvaret för båten och ha en kunnig guide för området nära till hands? Vill du bara koncentrera dig på att njuta av segelsemestern och inte oroa dig över om ankaret draggar? Då kan en av våra professionella skeppare ta hand om er. Skepparen tar hand om båten och underhållet, vilket lämnar dig och dina vänner fria att simma, snorkla, sola och koppla av.

Full frihet att bestämma din egen rutt

Ni planerar seglingen tillsammans och givetvis delar skepparen med sig av sin kunskap om området och tipsar om olika rutter, vindar och skyddade naturhamnar. Att segla med skeppare ger er också större valfrihet, du och dina vänner kan välja att aktivt delta i seglingen eller bara åka med.

Att upptäcka nya länder och kuster har alla möjlighet att göra, även utan seglingserfarenhet. Skepparen har det fulla nautiska ansvaret för båten, vilket innebär att du själv inte behöver ha dokumenterad seglingserfarenhet. Vi har både manliga och kvinnliga skeppare. Vid hyra av skeppare tillkommer matkostnaden under resan.