Sök resa

Jobba med oss på Croatia Yacht Club!

JUST NU söker vi personal för sommaren 2019!

Om Croatia Yacht Club
Vår själ har sitt ursprung i ändlösa sommarlov i Kroatien och en omvälvande kärlek till havet, båtlivet, landet och dess fantastiska kultur. Den där känslan för något man bara kan få genom att uppleva det om och om igen. Så tidigt började vårt företag egentligen ta form, men bara som en känsla utan någon som helst plan. Verksamheten såg dagens ljus och första båten, en Elan 33, döptes till "Number One" - året var 1985.

Kallet att få fler entusiaster att segla i detta vackra vatten genomsyrar alla i företaget - nu starkare än någonsin. Med vår osvikliga övertygelse om att segla är höjden av livsglädje blev segling i Kroatien en "snackis" i seglarkretsar - vår bokningstelefon har gått varm under åren. Varje vecka gör vi en förändring i många människors liv; tillför det vackraste vi själva upplevt och ger chansen att skapa minnen utöver det vanliga och den där sköna känslan av seglarglädje som dröjer sig kvar länge, länge.

Vill du vara med oss och förändra människors liv?!

Vi söker dig!

Vi söker konstant nya talangfulla skeppare och värdar/värdinnor till vårt team för sommarsäsongerna!

Säsongen sträcker sig från maj till oktober där vi gärna ser att man jobbar minst 3 sammanhängande veckor för att man verkligen skall komma in i det och känna att man verkligen kan prestera fullt ut.
För de som gillar att segla, bada, upptäcka och leverera högklassig kundeservice till sina gäster är detta, enligt många, världens bästa jobb!

Vem är du?

Vi har kunder från hela världen som reser med oss för att segla med familj och vänner för att skapa nya minnen tillsammans och då är vår personal en av de kanske viktigaste ingredienserna för att det skall bli som gästerna tänkt sig och för att känna sig välkomna och uppvaktade, där kommer du in!

Du är en person som älskar att vara på havet, är social och gillar att träffa nya människor, tar initiativ, är serviceinriktad och är trygg som person så att gästerna känner att de är i goda händer med dig.

Är detta du, skicka då gärna in ditt CV och personligt brev och eventuella båtintyg och berätta varför du vill jobba tillsammans med oss!

Välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag är: 2019-03-01

Skeppare

Vad innebär dett att jobba som skeppare?
Som anställd hos oss som skeppare kommer du att manövrera båtar i enlighet med de intyg/certifikat du har samt efter dina erfarenheter och kunskaper. Det som krävs för att framföra en segellbåt i Kroatien är Förarintyg eller Skepparexamen samt VHF-certifikat. Du förväntas att ha god seglingsförmåga där gästerna kan känna sig trygga ombord på båten. Eftersom att du kommer att ta hand om dina gäster under en hel vecka kommer det att innebära en del sysslor som du förväntas genomföra, några av dessa finner du nedan.

Några av dina arbetsuppgifter:
- Framförande av båtar i olika storlekar
- Gå igenom säkerhet
- Se till att kunderna trivs
- Boka hamnar
- Boka restauranger

Läs om Henriks första vecka med oss!

Värd/Värdinna

Vad innebär dett att jobba som värdinna?
Som anställd hos oss som värdinna kommer du att förväntas att ha god social förmåga där gästerna kan känna sig trygga och att de blir omhändertagna ombord på båten. Eftersom att du kommer att ta hand om dina gäster under en hel vecka kommer det att innebära en del sysslor som du förväntas genomföra, några av dessa finner du nedan.

Några av dina arbetsuppgifter:
- Laga frukost och lunch, samt diska
- Handla mat och dryck
- Se till att kunderna trivs
- Bokar restauranger

Kontakta oss och sök jobbet!
Tel: 031 - 711 72 02 (Mån-Fre 10:00-17:00)
E-mail: alexander@croatiayachtclub.se
Slå oss en signal, maila eller kom helt enkelt in till oss på en kaffe!