Split - Trogir, Croatia Yacht Club huvudbas

Kroatiens bästa utgångshamn

Bara ett stenkast från Splits flygplats ligger den charmiga lilla byn Trogir med sina ca 12.000 invånare. Här finner du en stor marknad samt ett flertal mataffärer där all typ av bunkring för din seglats kan göras. I byns äldsta del, som utgörs av en Ö, finns också ett brett utbud med restauranger i de slingrande gränderna och nere på kajpromenaden. I byn finns också en katedral som är upptagen på Unescos världsarvslista.

Vår huvudbas ligger i Marina SCT som är byggd under år 2014. Marinan har all tänkbar service för dig som ska segla och med sitt strategiska läge i Trogir finns det också möjlighet för aktiviteter runt om hamnen. Med start i Trogir har du perfekta rutter oavsett vad era önskemål är under er seglingsvecka. Från Torgir kan man välja att gå norrut och besöka Kornati, gå söderut mot Dubrovnik eller helt enkelt segla rakt ut i Splits fantastiska skärgård. Således kan allt från städer till öde vikar och allt från lokala tavernor till högkvalitativa restauranger besökas.

Vår flotta i SCT Marinan i Trogir utgörs av både splitter nya och något äldre båtar i storleksklassen 33 till 53 fot, det finns ett stort antal båtar från de stora Europeiska varven men också några mindre båttillverkare finns representerade i vår flotta.

Det tar ca tio minuter med vår transfer från Splits flygplats till marinan.

Ruttförslag syd

Kroatiens södra skärgård är den mest besökta. Med segelbåt har man otroligt mycket att upptäcka oavsett vilken inriktning man vill ha på semestern. Mysiga stränder och orörda vikar eller lite livligare alternativ med Jetsetturism, Du väljer. Den gemensamma nämnaren är en underbar, oförstörd natur med ett av världens renaste vatten och en gästvänlighet som lämnar avtryck för resten av livet. Croatia Yacht Club har alla ingredienser för en lyckad segling i Kroatien. Vi servar er med information och tips som gör er resa unik och samtidigt inte gör plånboken ihålig.  

Dag 1 - Veli Drvenik

Trogir – V.Drvenik ca 10nm

V.Drvenik är en inspirationskälla med spännande natur, doftande örter och sekelgamla olivträd. Här finner man lugn och ro för kropp och själ utan massturism. Här är ett besök hos Restaurant Tramontana ett måste.
Ateljé Tramonatana består av en villa som vätter mot hamnen och fungerar som restaurang och ateljé. Här får ni fritt använda ateljens trädgård och andra tillhörande faciliteter. Restaurangen har öppet mellan 16:00 och 23:00. Här serveras underbar vitlöks- och örtdoftande medelhavsmat, tillagad på färskaste råvaror, tillsammans med traktens viner.

Vi som driver Ateljé Tramonatana
Vi bodde i Sverige från 1969 till 2003 och är numera fast bosatta här på ön.
HELJÄ: Ursprungligen från Finland. Svenskutbildad fri konstnärinna med flera egna utställningar på Hornsgatan i  Stockholm. Arbetar med flera olika tekniker. Under vinterperioden skapar hon i sin friluftsateljé och på sommaren är hon värdinna åt våra gäster. I trädgårdsrestaurangen kan man beskåda hennes alster av olika slag (tavlor, stenkonst, sidenkonst, smycken av naturmaterial mm).
MARINKO: Utbildad kock och uppväxt här på ön Drvenik Veli. Började sin kockbana på Hotel Park i Split 1961. Fick erbjudande om kocktjänst på Stallmästaregården i Stockholm 1969. Öppnade den egena resturangen Trollet på Hornsgatan 1977 och drev den med stor framgång i 12 år. Numera står han för allt som kommer ut på tallriken från köket och grillen, allt ekologiskt och nyskördat. Han lagar smakliga lokala maträtter och specialiteter. Sköter även trädgården och ansvarar för den helt ekologiska produktionen av husets egna vin, olivolja, kryddade brännviner och marmelader som erbjuds bland de ekologiska produkterna i serveringen.

 

   

Dag 2 - Milna, Brac

V.Drvenik-Milna Brac ca 20nm

Milna ligger på den västra delen av ön Brac. Samhället ligger längst in i en vindskyddad vik och har rötter till romartiden, då man fraktade marmor till kejsare Dikletianus palats i Split från ön Brac. Här finns fina matställen, lugna uteställen och en fina promenadstråk. I viken finns också härliga badstränder om man inte vill bada från båten. I Milna finns idag två småbåtshamnar, modernt utrustade för en komfortabel vistelse. För den som vill ha än mer lugn rekommenderar vi Bobovisceviken som ligger strax öster om Milna.

 

   

Dag 3 - Hvar

Milna Brac-Hvar ca 15nm

Hvar är något av en favorit för skandinaviska turister. Hvar lockar mycket Jetset- och innefolk. Här hittar du de trendigaste uteställerna, caféerna, barerna, hotellen etc, men räkna med lite dyrare priser. 
Bra att veta är att Hvarviken är ganska full under högsäsong (20 juli - 15 aug) då staden lockar många nautiska turister. Ett bra alternativ är att lägga sig i ACI Marina Palmizana som ligger på ön mittemot. Ett underbart ställe med lummig och charmig miljö. Härifrån kan man enkelt ta sig till Hvar stad med taxibåt. Båtarna går hela nätterna under sommarsäsongen. Prova gärna också viken Sv. Nedelja som ligger  sydost om Hvar stad, om vädret tillåter. Här finns en riktigt mysig krog som är väl värd ett besök.

 

     

Dag 4 - Scedro

Hvar-Scedro ca 17nm

Scedro är en underbar ö utanför Hvar med en vacker naturhamn. Här finns två fina krogar att avnjuta middag på om man inte vill sitta kvar ombord.
Ön Scedro har två djupa och välskyddade vikar. I bukten Mostir finns ruinerna av ett Dominikanerkloster och ett hospice för seglare som grundades redan 1465 och övergavs på 1800-talet.
Scedro spelade en viktig roll i Adriatiska sjöfartshistorien med sina skyddande vikar och hamnar. Ön erbjuder trevliga promenader, bra bad och vackra vyer, speciellt på den västra sidan (härlig utsikt över Hvars höga bergsrygg särskilt i solnedgången). Klimatet på Scedro är något mildare än på Hvar. Scedro är klart värt ett stopp på seglatsen. 

 

   

Dag 5 - Vis Komiza

Scedro-Vis Komiza ca 30nm

Ett riktigt coolt ställe. Komiža är en mysig fiskeby som ligger vid foten av berget Hum. På den östra kusten i viken där Komiza ligger finns stora sand-och stenstränder (Gusarica, Nova Posta, Velo ŽALO). Den speciella atmosfären under sommarkvällarna förhöjs med uppträdanden av harmonisånggrupper och barnkörer i kustområdet, promenaden eller i någon av samhällets lokala restauranger. Fram till 1989 var ön militärområde. Turister fick inte gå i land på ön.
Vis, med sin flikiga kust är i det närmaste orörd. Ön är oexploaterad och mysig.

Ön Bisevo som ligger sydväst om Vis har en blå grotta - Modra Spilja. Här får vattnet vackra nyanser av ljuset som sipprar in. Det finns guidade dagsutflykter till grottan om man väljer ett besök under något mer ordnade former.

 

   

Dag 6 - Solta

Komiza-Solta Maslenica ca 25nm

Den här lånsträckta ön är ett riktigt höjdarområde, med en underbar natur som seglare älskar. Vikar, kobbar, lummig och grön miljö tävlar om din uppmärksamhet. En annan favorit på ön Solta är en mysig vik som heter Sesula. Hela Solta är bara 52 kvadratkilometer i area. Solta var ett populärt semesterställe för den Romerska adeln. På många av öns vackraste platser kan man fortfarande hitta ruiner av romerska villor. 

 

   

Dag 7 - Hemmahamn

Sista kvällen är det återlämning/genomgång (med övernattning ombord) av båt för många eftersom transfern från hamnen till flygplatsen ofta går tidigt. Fredagskvällen avslutas med en middag på en mysig lokal taverna i fantastiska Trogir.

Ruttförslag norr

Trogir position utgör ett perfekt utgångsläge mitt i Kroatiens intressantaste seglingsområde. Hamnen är en perfekt utgångspunkt för segling i Dalmatiens norra skärgård med bland annat Sibeniks underbara övärld och nationalparken Kornati. Ett paradis för seglare. På lika bekvämt avstånd ligger de större öarna utanför Split så som Hvar, Brac, Vis, Solta med fleral. På en vecka hinner man inte med allt utan man får välja en av turerna och ta den andra senare. Skillnaden på de olika rutterna är ganska stor i karaktär på landskap, öar och hamnar. Öarna utanför Split är större, bebodda, med mysiga små städer, större hamnar, kultur, historia, större utbud av affärer, restauranger mm. Mer båtar till havs.
Segling norr om Kremik innebär mer skärgårdssegling mellan kobbar, mindre öar och skär. Området är i stort sett obebott förutom ett par mindre samhällen. Det finns gott om bra ankringsvikar och vikar med bojar och små kajer med fasta moorings. Nästan alla bra vikar har en mysig taverna som serverar bra mat. I området finns inte mindre än två nationalparker; Krka och Kornati. Kornati är en ögrupp som består av 150 öarn och skär. Under 2010 kostade en biljett till Kornatiparken 250kn vid förköp i Marina Kremik. Dyrare vid köp i parken. Här är det kvalitetstid med familj, vänner, härlig segling, bad och god mat som gäller.

Dag 1 - Opat

Trogir – Opat ca 35nm

Opat ligger på sydspetsen av ön Kornat i Kornati. Opat är ett underbart ställe med en mysig taverna som serverar bra mat och har färsk seafood som sin specialitet. Som i de flesta tavernor längs kusten serveras ekologisk, traditionell mat. 
Här finns en bra ankringsvik och en kaj med fasta moorings.
Croatia Yacht Clubs gäster har här förmånen att:
- Förboka hamnplats. Ring kvällen innan och uppge båtens namn.
- Gratis hamnavgift (under förutsättning att besättningen äter på tavernan).
- Gratis nationalparksavgift.
 

 

   

Dag 2 - Zut

Opat-Zut ca ca 15nm

Zut är ett nautiskt paradis och en av öarna i Kornatiarkipelagen, som ligger mellan öarna Pasman och Ugljan (som är förbunden med fastlandet). Zut som är en långsmal ö har en yta på nästan 15 kvadratkilometer och är som mest 2 km bred. Högsta punkten är 172 meter över havsnivå. Ön är brant och har indragen, skyddad kustlinje som präglas av de skyddade vikarna Luka, Hiljaèa, Sarušæica, Gul, Bizikovica och ytterligare några mindre. Härifrån känns det långt till alla bekvämligheter och man får känslan av att vara på en Robinsonö. Zut är täckt med oliv-, fikonträd och vinstockar och har ingen permanent bebyggelse. Ön används regelbundet året runt av fiskare, småskaliga boskapsuppfödare samt oliv- och fikonplockare från ön Murter andra Kornatiöar. Ön Zut har en mysig småbåtshamn med en tillhörande bra taverna, Restaurant Festa. 

Croatia Yacht Clubs gäster har här förmånen att:
- Förboka hamnplats. Ring kvällen innan och uppge båtens namn.
- Gratis hamnavgift (under förutsättning att besättningen äter på tavernan).
- Gratis nationalparksavgift.

 

   

Dag 3 - Telelasicaviken 

Zut-Telelasicaviken 10nm

Telašæica är en naturpark uppkallad efter viken som ligger i den sydöstra delen av Dugi otok. Viken är ca 8 km djup och 1,6 km bred. I Telascicaviken finns 25 större och mindre vikar, uddar och 5 holmar. Tack vare sitt läge är viken välskyddad mot oväder. Telašæica är en av de största och bäst skyddade vikarna på den östra Adriatiska kusten. Den består av tre delar. Dessa tre delar är Tripuljak, Farfarikulac och Telašæica. Den större delen av vikens botten är täckt med grupper av marina blommande växter, marina livsmiljöer och ett utomordentligt rikt djurliv vilket är viktigt för reproduktionen av många fiskarter. Med tanke på den underbara naturen föreslår vi middag ombord.

 

 

   

Dag 4 - Ravni Zakan

Telascicaviken-Ravni Zakan ca 18nm

Ravni Zakan är ett riktigt drömställe. Naturen är hänförande vacker. En liten vacker ö med minisamhällen på södra och norra sidan. På den norra sidan finns tavernan Laurus med små bojar som guppar utanför, där man kan förtöja sin båt.
På den södra sidan finns också en restaurang som är den största i Kornatiarkipelagen. Denna restaurang är välbesökt av kryssningsbåtar och kan vara ganska full under sommarmånaderna. Maten är i absolut toppklass (men ganska dyr)
.
Våra gäster kan förboka hamnplats och betalar ingen hamnavgift om de äter på krogen. Men nationalparksavgift måste betalas här.

 

 

   

Dag 5 - Kaprije

Ravni Zakan-Kaprije ca 17nm

Har du sett den Oscarsbelönade filmen Mediterraneo? Vill du spendera lite tid på en liten bortglömd ö mitt i ingenstans. Det enda som finns på ön är en liten sömnig fiskeby som genom ett mirakel stått emot all exploatering i turismens tecken. Kaprije är en sådan ö. Det är svårt att beskriva Kaprije med ord. Oerhört vackert och oskuldsfullt speciellt under tidig vår och sen höst då Adriatiska havet är tomt på turister. Helt fantastiskt att vakna på en plats som viken Nozda. Nästan så att man längtar efter en mycket primitivare värld och ett liv mer inpå naturen.

 

     

Dag 6 - Zirije

Kaprije-Zirije ca 20nm

Efter att ha kryssat runt Kornati och Sibeniks arkipelag är det dags att avsluta ö-luffandet med ett besök till ön Zirije. Här finns den vackra viken V. Stupica. som är en bra ankringsvik. Här finns fasta bojar som man kan utnyttja fritt.
Viken utgör en härlig naturhamn med bra skydd och vacker natur. Ett perfekt sista mål. I viken finns en krog där man kan äta typisk, hemlagad medelhavsmat. Matupplevelsen är inte särkillt stor varför man kanske kan skippa ett besök om man inte har tomt på egen proviant. Sitt kvar i båten och njut av mat ni lagar själva. Den underbara miljön är ju gratis i vilket fall som helst.
 

 

   

Dag 7 - Hemmahamn

Sista kvällen är det återlämning/genomgång (med övernattning ombord) av båt för många eftersom transfern från hamnen till flygplatsen ofta går tidigt. Fredagskvällen avslutas med en middag på en mysig lokal taverna i fantastiska Trogir.

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 94

Filter
Avresa Avreseort Båt Pris
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Bavaria 41 -18 3 hytts 6+2 bäddar 14 400:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Bavaria 46 -16 4 hytts 8+2 bäddar 16 819:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Beneteau Oceanis 48 -17 4 hytts 8+2 bäddar 16 673:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 40 -15 3 hytts 6+2 bäddar 11 700:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 40 -17 3 hytts 6+2 bäddar 12 750:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 40 -18 3 hytts 6+2 bäddar 13 500:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan E4 -17 3 hytts 6+2 bäddar 11 475:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 434 -05/06 4 hytts 8+2 bäddar 10 920:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 434 -07 4 hytts 8+2 bäddar 11 603:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 444 -14 4 hytts 8+2 bäddar 12 480:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 45 -15 4 hytts 8+2 bäddar 14 040:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 45 -17 4 hytts 8+2 bäddar 14 040:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 45 -16 4 hytts 8+2 bäddar 14 040:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 45 -16 4 hytts 8+2 bäddar 15 300:- Boka
2018-03-31 Båthyra utan flyg Båthyra Elan 494 -13 5+1 hytts 10+2 bäddar 16 819:- Boka

Båt

Bavaria 41

Bavaria 41

Namn: Instagram Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 6+2
Bavaria 46 (Trogir)

Bavaria 46 (Trogir)

Namn: Grey Sky Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2
Beneteau Oceanis 38.1 (Trogir)

Beneteau Oceanis 38.1 (Trogir)

Namn: Bellagio Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 6+2
Beneteau Oceanis 45 (Trogir)

Beneteau Oceanis 45 (Trogir)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 7.0px 0.0px; line-height: 12.0px; font: 10.0px Verdana; color: #3c3c3c; -webkit-text-stroke: #3c3c3c}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 12.0px; font: 10.0px ...
Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Namn: Enjoy Hemmahamn: Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 10+1+2 (godkänd för 12 personer) Nya Beneteau Oceanis 51.1 från 2018. Otroligt bra komfortnivå med e...
Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Hemmahamn: Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 8+1+2 (godkänd för 11 personer) Nya Beneteau Oceanis 51.1 från 2018. Otroligt bra komfortnivå med en mycket ryml...
Elan 40 (Trogir)

Elan 40 (Trogir)

Namn: Majandra Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Ny design och härliga ytor både på och under däck. Elan 40 är den rymligaste 40-fotaren och seglar dessutom v&a...
Elan 40 (Trogir)

Elan 40 (Trogir)

Namn: Fides Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2  
Elan 40 (Trogir)

Elan 40 (Trogir)

Namn: Google Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2
Elan 434 (Trogir)

Elan 434 (Trogir)

Namn: Mana Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2
Elan 434 (Trogir)

Elan 434 (Trogir)

Namn: Hedda Gabler Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2 Elan 434 har sedan modellen lanserades 2005 varit den mest omtyckta båten i sin klass.  Varför?  Modellen e...
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Our freedom Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Name: Caol Ila Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Maui Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2 Elan 45 är på alla sätt en imponerande segelbåt. Utvecklad för att tillgodose behoven för en seglingssemester,...
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: NN Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: NN Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2  En välutrustad komfortbåt med allt som behövs för en fantastisk vecka i den Kroatiska skärgården. Den ...
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn:  Tena, Midnight, Elysium, Six friends Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Skyfall Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2 Elan 45 är på alla sätt en imponerande segelbåt. Utvecklad för att tillgodose behoven för en seglingssemest...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Partybreaker Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. B&ari...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Elysium I Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. Bå...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Fines de Claires och Lazy Days Hemmahamn: Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semesterse...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Sunrise, Fifty shades, Bingo Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet o...
Elan E4 (Trogir)

Elan E4 (Trogir)

Namn: Bella Mia Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Ny sportig båt från Elan för den som vill segla snabbt!
Hanse 455 (Trogir)

Hanse 455 (Trogir)

Namn: Azure Hemmahamn: Marina SCT, Trogir Bäddar: 8+2 (godkänd för 10 personer) En modern båt från ett av världens bästa båtvarv med en stark kombinatio...
Hanse 588 (Trogir)

Hanse 588 (Trogir)

Namn: White Pearl Hemmahamn: T Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 10+1+2 (Godkänd för 12 personer) Nu är den äntligen här! Uppgraderingen på den superpopu...
Lagoon 39 -15 (Trogir)

Lagoon 39 -15 (Trogir)

Namn: Weather Report Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+1+1 En ny fantastisk skapelse från Lagoon. Ny futuristisk design och betydligt förbättrade seglingsegenskaper jäm...
Lagoon 40 -18 (Trogir)

Lagoon 40 -18 (Trogir)

Namn: Nathalie Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+1+1+2 Uppföljaren till den populära Lagoon 40. En fantastiskt rymlig båt med oerhört hög komfortnivå.
Lagoon 42 -18 (Trogir)

Lagoon 42 -18 (Trogir)

Namn: Pulp Fiction Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+1+1+2 Den nya Lagoon 42 är den bredaste 42 fotaren i klassen och helt enastående komfortmässigt. Den är enkel att h...
Lagoon 450 -17 (Trogir)

Lagoon 450 -17 (Trogir)

Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Namn: Pix Bäddar: 8+1+1+2 Boka din drömsemetser på vår nya Lagoon 450 med start från Trogir stad. Med sina rymliga fyra hytter och &arin...
Lagoon 450F -18 (Trogir)

Lagoon 450F -18 (Trogir)

Namn: Jenny of Sweden Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 8+1+1+2 Boka din drömsemetser på vår nya Lagoon 450 med start från Trogir stad. Med si...
Lagoon 50 (Trogir)

Lagoon 50 (Trogir)

Namn: NN Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 8+1+1+2
Lagoon 620 Luxury

Lagoon 620 Luxury

Namn: My Destiny Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2 Lagoon 620 är det nya flaggskeppet med allt du kan önska dig ombord. Är det en flytande modern villa du söker?...
Saona 47 (Trogir)

Saona 47 (Trogir)

Namn: Saga Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 10+1+1 (max 12 gäster ombord)
Salona 35 (Trogir)

Salona 35 (Trogir)

Namn: Charley Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 4+2 Salonavarvets nya 35 fotare. Salona 35 är en mycket trevlig och snabb 2-hytts båt med bra komfort. Båten har 4+2 bädd...
Elan 494 LUX (Trogir)

Elan 494 LUX (Trogir)

*****
Namn: Hangover Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2+1 Flottans mest välutrustade båt med perfekta möjligheter för att få en njutningsbar segelvecka!
Elan 434 (Trogir)

Elan 434 (Trogir)

****
Namn: Didi, Dani Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2 Elan 434 har sedan modellen lanserades 2005 varit den mest omtyckta båten i sin klass. Varför?  Modellen erbjuder ...
Elan 444 (Trogir)

Elan 444 (Trogir)

Namn: Karlo Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2 Är ni en besättning på åtta personer och funderar på en ny båt kring 45-fot? Då är det Ela...
Salona 44 (Trogir)

Salona 44 (Trogir)

Namn: Miss Elva Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2 En riktig performance cruiser med kul segling och strålande boendekomfort som resultat!
Saba 50 (Trogir)

Saba 50 (Trogir)

Namn: Cerenia Hemmahamn: Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 12+2 (max 12 gäster ombord)
Allures 45 (Trogir)

Allures 45 (Trogir)

Namn: Allunette Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Allures 45 har en luftig, ljus och bekväm planlösning med däcksalongskänsla och lyxig inredning i körsbär s...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Friends Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2+1 Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. Båten har den största sittbrunnen i ...
Elan 494 (Trogir)

Elan 494 (Trogir)

*****
Namn: Fiji Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 494 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. Bå...
Bavaria 49 (Trogir)

Bavaria 49 (Trogir)

Namn: Felicitas, Allegra Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10  (Godkänd för 10 personer) Rymlig 5-hyttare med hög boende komfort. Den perfekta båten för det lit...
Jeanneau 53 (Trogir)

Jeanneau 53 (Trogir)

Namn: Cleopatra Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Jeanneau 53 är en härlig båt med gott om plats, utrustad med allt du beh&oum...