Sök resa

Vår själ har sitt ursprung i ändlösa sommarlov i Kroatien och en omvälvande kärlek till havet, båtlivet, landet och dess fantastiska kultur. Den där känslan för något man bara kan få genom att uppleva det om och om igen. Så tidigt började vårt företag egentligen ta form, men bara som en känsla utan någon som helst plan. Verksamheten såg dagens ljus och första båten, en Elan 33, döptes till "Number One" - året var 1985.

Kallet att få fler entusiaster att segla i detta vackra vatten genomsyrar alla i företaget - nu starkare än någonsin. Med vår osvikliga övertygelse om att segla är höjden av livsglädje blev segling i Kroatien en "snackis" i seglarkretsar - vår bokningstelefon har gått varm under åren. I dag är vi störst på segling i Kroatien med nästan 4000 seglande gäster från Sverige och Norge. I Trogir stad, en mil från Splits flygplats stoltserar vår breda flotta med ett trettiotal båtar i olika storlekar och prisklasser, redo att kasta loss. Varje vecka gör vi en förändring i många människors liv; tillför det vackraste vi själva upplevt och ger chansen att skapa minnen utöver det vanliga och den där sköna känslan av seglarglädje som dröjer sig kvar länge, länge

Sedan 2008 bor vi på Gibraltar Herrgård i Göteborg. Här sitter vi tillsammans med våra systerbolag Prima Travel, African Tours & Safaris, Poseidon Travel och Viva Italia. 

Vi på Croatia Yacht Club

Företagsfakta

Org nr: 556428-3728
Momsregnr: SE 556428372801

Bank: Danske Bank
Bankgiro: 5441-8637

Säte: Göteborg

Resegaranti: 1 800 000 SEK (juni 2015)

Revisor:
Johan Magnusson
Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag

Ägare: Croatia Yacht Club är en del av Intoit-koncernen som omsätter ca. 200 MSEK och har högsta kreditranking.