Våra mest prisvärda båtar

Bavaria 33 (Trogir)

Namn: Dispet
Hemmahamn: Trogir, ACI Marina
Bäddar: 4+2
En Bavaria 33 i bättre skick finns inte. Båten är i mycket fint skick och är utmärkt för det lite mindre sällskapet som vill ut och segla. Båten har två rejäla hytter och det finns även möjlighet att ....Läs mer »

Bavaria 36 (Trogir)

Namn: Ema, Emanuel
Hemmahamn: Trogir, ACI Marina
Bäddar: 6+2
Denna trevliga och rymliga Bavaria 36 cruiser ger dig möjlighet att njuta av Kroatiens underbara skärgård. Du kommer att vara helnöjd med båten och den service du får på basen som i särklass är den bästa ....Läs mer »

Elan 494 (Trogir)

Namn: Fiji
Hemmahamn: Trogir, Marina SCT
Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer)
Nya Elan 494 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. Båten har den största sittbrunnen i klassen 48-52 fot och en stor, öppen och rymlig salong. Självfallet är nya ....Läs mer »

Elan 434 (Trogir)

Namn: Didi, Dani
Hemmahamn: Trogir, Marina SCT
Bäddar: 8+2
Elan 434 har sedan modellen lanserades 2005 varit den mest omtyckta båten i sin klass. Varför? Modellen erbjuder en bra balans mellan pris, komfort och seglingsegenskaper. Vi har snabbare båtar i motsvarande storlek som exempelvis Salona 44 om ....Läs mer »

Elan 444 (Trogir)

Namn: Karlo
Hemmahamn: Trogir, Marina SCT
Bäddar: 8+2
Är ni en besättning på åtta personer och funderar på en ny båt kring 45-fot? Då är det Elan 444 som gäller. Båten har fyra hytter, 8+2 bäddar samt två toaletter. Elan 444 är enkel att segla med ....Läs mer »