”Just nu 18 grader och sol”

Nu är det full fart i vår marinor med förberedelser för alla gäster som kommer redan idag för in-checkning och avsegling, riktigt spännande. Vi har i år en hel del nyheter att presentera, bland annat har vi en helt ny marina där många av våra nya tillskott i flottan kommer att ligga, både enskrovsbåtar och katamaraner!

             

Ny hamn - Marina Baotić

Som några av er kanske redan vet så har vi nu öppnat ytterligare en ny och toppmodern marina för sommaren 2018!
I vår nya marina finns det bland annat, förutom våra båtar och vårt nya kontor, en pool och restaurang som du som gäst kan njuta av innan eller efter seglingsveckan.

Detta finns i hamnen:
- Matbutik
- Restaurang och cocktailbar
- Pool
- Bensinstation
- Tvätteri
- Biluthyrning

Vart ligger våra marinor?

Marina Trogir SCT och Marina Baotić ligger bara ett stenkast från varandra och är lätt ta sig till från flygplatsen, precis som vanligt!

Båtar till rabatterade priser

Ta med familj och vänner och upptäck den helt fantastiska övärld Kroatien har att erbjuda!
Nu har vi båtar till rejält rabatterade priser på utvalda datum. Bland annat så har vi Bavaria 46 och Elan 50, perfekt för ett sällskap på 8 och 10 personer. 

Bavaria 46
(Sällskap på 6 - 8 personer)

Ta chansen och hyr ett av våra senaste tillskott Bavaria 46. Båten passar er oavsett om ni blir 6 eller 8 personer då vi kan justera båtens hyttantal för er. Eftersom båten just lagts upp för bokning är fördelen för dig och ditt sällskap att ni enkelt kan välja vilket datum ni vill segla!

Elan 50
(Sällskap på 10 personer)

Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet. Båten har den största sittbrunnen i klassen 48-52 fot och en stor, öppen och rymlig salong. Båten har 5+1 hytter med 10+2+1 bäddar. Missa inte att boka din vecka på vår mest prisvärda segelbåt!

 

                 Varma hälsningar från hamnen!