Sök resa

Coronavirus (COVID-19)

Uppdatering: 5 juni 2020

Med anledning av reserestriktioner och svårigheter  våra kunder har att resa runt om i världen på grund av COVID-19, har vi uppdaterat våra bokningsvillkor och ökat flexibiliteten. Hälsa och säkerhet för våra kunder, personal och partnerns är självklart vår prioritet.

Vårt team finns till hands för att hjälpa alla kunder och vi tackar för ditt tålamod om det är lång kö innan du kommer fram på telefon. Vänligen kontakta din resebyrå om du inte bokade direkt via oss. Vi fortsätter ha situationen under nogrann uppsikt och det kan resultera i att villkoren nedan kan uppdateras igen.

Våra COVID-19 åtgärder
Segla säkert och läs om våra COVID-19 åtgärder vi gör på baserna, från båtrengöring till procedur vid in-och utcheckning.

Din bokning med Croatia Yacht Club
Utrikesdepartementet (UD) avråder just nu från resor till alla länder till och med 15 juli på grund av Corona. För dig med en resa som berörs av detta kan vi erbjuda vi följande alternativ till ombokning:
Har du en bokning med båt som är bokad via en underleverantörer kan nedan valmöjligheter avvika, vänligen kontakta oss för mer information.

1. Du kan boka om utan kostnad till ett senare datum 2020 eller 2021.
Din deposition kommer föras över till din nya bokning. Om du skulle välja att betala enligt betalningsschemat för din originalbokning erbjuder vi dig 10% rabatt på slutbetalningen. När du bokar om till nya datum får du betala mellanskillnaden om resan är dyrare men det utgår ingen återbetalning om den är billigare.

2. Om du inte har bestämt dig för nya datum får du istället en voucher på depositionen, som du kan använda till framtida charter 2020 eller 2021. Om du skulle välja att betala enligt betalningsschemat för din originalbokning erhåller du 10% i bonus på värdet av din voucher.

Flexibilitet för nya bokningar gjorda efter 13 maj 2020
Vi erbjuder extra flexibla betalningsvillkor för bokningar i Medelhavet 2020, endast 10% deposition vid bokning och 20% betalning 90 dagar innan avresa. Om du på grund av COVID-19 inte kan ta dig till din destination, kan du boka om till annan destination 2020 eller 2021 utan kostnad. Om den nya resan är dyrare får du betala mellanskillnaden, men det utgår ingen återbetalning om den är billigare.

Bokningar med avresa efter det att avrådan har slutat gälla den 15 juli har vi ej möjlighet att boka om era resor eftersom att resan är fullt genomförbar.
Eventuella flygbokningar omfattas ej av villkoren ovan, kontakta oss för mer information.