Sök resa

Coronavirus (COVID-19)

Uppdatering: 20 mars 2020

Med anledning av reserestriktioner och svårigheter  våra kunder har att resa runt om i världen på grund av COVID-19, har vi uppdaterat våra bokningsvillkor och ökat flexibiliteten. Hälsa och säkerhet för våra kunder, personal och partnerns är självklart vår prioritet.

Vårt team finns till hands för att hjälpa alla kunder och vi tackar för ditt tålamod om det är lång kö innan du kommer fram på telefon. Vänligen kontakta din resebyrå om du inte bokade direkt via oss. Vi fortsätter ha situationen under nogrann uppsikt och det kan resultera i att villkoren nedan kan uppdateras igen.

För bokningar med avresa före 30 april 2020
Du kan boka om din resa till ett senare datum fram till och med samma avresedatum 2021. Och du kan även byta destination – vi har över 60 destinationer att välja på. Du betalar ingen ombokningsavgift. Om den nya resan är dyrare betalar du mellanskillnaden men det utgår ingen återbetalning om den är billigare.

För bokningar med avresa efter 30 april 2020
Du kan boka om din resa till ett senare datum 2020 och även byta destination utan kostnad. Du kan ändra din resa till 2021 mot en ombokningskostnad. Om den nya resan är dyrare betalar du mellanskillnaden men det utgår ingen återbetalning om den är billigare.

För nya bokningar gjorda efter 20 mars 2020
Om du inte kan resa på grund av COVID-19 och din båtcharter till fullo är betald, kan du boka om din resa till 2021 utan kostnad. Om den nya resan är dyrare betalar du mellanskillnaden men det utgår ingen återbetalning om den är billigare.

Eventuella flygbokningar omfattas ej av villkoren ovan, kontakta oss för mer information.