2017-02-15


Hyra segelbåt i Kroatien är en fantastisk upplevelse, och det bästa av allt – ni måste inte segla den själva om ni inte vill. Låt istället vår erfarna skeppare ta över rodret och tryggt navigera fram mellan kobbar och skär.

Skepparen möter upp er på ankomstdagen i marinan. Väl på båten lägger ni upp en plan för hur er resa ska se ut. Vart vill ni segla? Vad vill ni se? Skepparen delar med sig av sina smultronställen och tillsammans planerar ni er rutt.

Ni väljer själva om skepparen ska sova i salongen eller i en hytt. Under seglingsveckan kommer hen att äta frukost, lunch och middag ihop med er och ni står för maten. Är ni sugna på vegetariskt, fisk eller kött? Skepparen kommer gärna med tips på trevliga restauranger.

Det fina med att ha en skeppare är att ni väljer själva hur delaktiga ni vill vara i seglingen. Vill ni segla dag ett, men inte dag två? Inga konstigheter. Vill ni lapa sol och inte lyfta ett finger under hela veckan? Inga problem. Vill ni hjälpas åt att segla och passa på att ställa frågor? Ja, varsågoda – då finns skepparen där för er. Allt för att ni ska få en så bra resa som möjligt.

Vi har både svensktalande och kroatiska skeppare. Meddela oss ert önskemål så ser vi till att göra vårt allra bästa för att se till att ni får er drömskeppare. Skepp ohoj!