Sök resa

2-Hyttsbåtar

2-HYTTS BÅTAR Sällskap på 4 personer Här får du en något mindre båt med två hytter, fyra bäddar och i regel en toalett. Dessa båtar har en maximal kapacitet på för sex personer men passar bäst för fyra personer. Båtarna är vanligtvis mellan 32ft och 35ft ....Läs mer »

3-Hyttsbåtar

3-HYTTS BÅTAR Sällskap på 6 personer Här får du en medelstor båt med tre hytter, sex bäddar och i regel en till två toaletter. Båtarna är vanligtvis mellan 36ft och 45ft, men vi har även 3-hyttsbåtar på upp till 55ft. Båtarna är lämpliga för en familj eller en grupp på tre par, då det max kan vara åtta per- soner ombord. Om en 3-hytts båt passar ....Läs mer »

4-Hyttsbåtar

4-HYTTS BÅTAR Sällskap på 8 personer Här får du en lite större båt med fyra hytter, åtta bäddar och minst två toaletter men i vissa fall upp till fyra toaletter. Storleken passar bra för kompisgänget eller familjen med barn och respektive. Bland 4-hytts båtarna kan du ....Läs mer »

5 & 6-Hyttsbåtar

5 & 6-HYTTS BÅTAR Sällskap på 10-12 personer Här får du en större båt med fem till sex hytter, tio till tolv bäddar och som i regel har två till fyra toaletter. Är ni många som ska segla tillsammans? Då är dessa båtarna med fem eller sex hytter i storleka- rna ....Läs mer »

Katamaraner

KATAMARANER - (38ft och 45ft) Sällskap på 6-10 personer Här får du en båt med fyra hytter för och åtta bäddar till er gäster samt ytterligare två hytter för personal. I regel har båtarna i denna storlek två till fyra toaletter. I för och akter i varje skrov finner du ....Läs mer »