Sök resa

Hamnar i Kroatien

Blå, blå vindar och vatten… Stämningsfulla scener, vänskap och äventyr. Allt ryms i en veckas segling i Kroatien. Som att segla där hemma, bara varmare och renare. Lika mycket öar, kobbar och skär, men kristallklart vatten. Lägg till öde Robinsonöar, delfiner och mysiga samhällen med ett ursprung i antiken och du har fått Kroatien. Allt detta med god mat och goda viner till rimliga priser. Unikt och oförstört. Nedan hittar du några av våra fina erbjudanden. Boka din seglingsresa i Kroatien redan idag.

Mer segla i Kroatien information hittar du här. Vill du läsa på ordentligt om allt som är värt att veta om segling i Kroatien? Läs mer

Split - Trogir, Croatia Yacht Club huvudbas

Kroatiens bästa utgångshamnar Bara ett stenkast från Splits flygplats ligger den charmiga lilla byn Trogir med sina ca 12.000 invånare. Här finner du en stor marknad samt ett flertal mataffärer där all typ av bunkring för din seglats kan göras. I byns äldsta del, som utgörs av en Ö, ....Läs mer »

Sibenik - Marina Mandalina

Vår bas i Marina Mandalina Marina Mandalina ligger i Dalmatien, två km sydöst om staden Sibenik. Detta gör den till en bra utgångspunkt oavsett ruttval i Dalmatiens övärld. Härifrån når man relativt enkelt öarna Hvar, Brac och Vis som ligger utanför Split. Norrut ligger Kornatiområdet ....Läs mer »

Zadar - Marina Biograd

Vår bas i Marina Biograd (Zadar) Marina Kornati ligger i staden Biograd na Moru belägen på en liten halvö i norra Dalmatien strax söder om staden Zadar. Att påbörja sin segling här är perfekt för den som vill ut och segla i den omtalade och mycket vackra Kornati skärgården som har ....Läs mer »

Split - Trogir

ACI Marina Trogir ACI Marina Trogir är en perfekt starthamn för dig som vill segla i Kroatiens mellersta och södra skärgård. Båtarna här är väl underhållna och håller absolut toppskick, personalen håller högsta service nivå. Vår bas och flotta i Trogir har det högsta ....Läs mer »