Flyg till kroatien med Croatia Yacht Club och SAS

Genom att boka flyg via oss säkerställs både din trygghet och bekvämlighet inför resan. Vi arbetar bara med SAS direktflyg som går från Stockholm och Göteborg med destination Split, Kroatien. Flygen avgår mellan 06:35 och 08:00 på lördag morgon, beroende på avreseort, och flyger sedan direkt till Split.

Vi ordnar hela ditt resepaket – allt för din bekvämlighet!

Genom att boka hela din resa via oss säkerställer du att din resa kommer bli bekvämast tänkbara. De flyg vi arbetar med är nämligen väl avvägda för att du som gäst ska få en så smidig resa som möjligt från det att du avreser från din flygplats till att du avseglar för din vecka i den kroatiska skärgården. 

Ankomstdagen kommer se ut enligt följande för dig och dina medresenärer

Mellan 06:35 och 08:00 avgår ditt flyg från Sverige och du anländer i Split ungefär 2 timmar och 30 minuter senare. Där möter vår personal dig och ser till att du med vår egen transfer kommer till rätt marina. Väl i Marinan uppsöker du vårt eller vår partners kontor enligt de instruktioner som du fått på flygplatsen men som också står i den reseinformation som du fick innan avresan. 

Väl på plats får du sedan information om när din båt kommer vara redo, senast kl: 17:00, men oftast betydligt tidigare. Under tiden ni väntar på er båt brukar det passa med en lunch i marinans restaurang eller varför inte ta sig till den närliggande byn, utforska den och äta där.

När ni på eftermiddagen får tillgång till er båt är det enklaste att skepparen ombord går igenom båten i lugn och ro tillsammans med vår personal medan övriga besättningen handlar mat etc. När detta är gjort är det dags för avsegling och vi önskar er en fantastisk vecka!

SAS Eurobonus

Ni har alltid möjlighet att registrera era Eurobonus kort när ni bokar flyg via oss. Detta görs på plats på respektive flygplats vid in-chekning. Ni kan också registrera era bonuspoäng om ni väljer att checka in online vilket gör er resa ännu smidigare.

Paketreselagen - Trygghet

Om du som kund bokar både båt och flyg med oss omfattas du av paketreselagen. Detta innebär att vi som researrangör är ansvarig för hela din resa dvs. flyg, transfer samt båt. Mer information om paketreselagen hittar du HÄR.